SPELMASKINAGENT JANE BLONDE: GRATIS SPEL OCH GRANSKNING

Spelbeskrivning och koncept

Agent Jane Blonde spelautomat har 5 hjul och 9 vinstlinjer som du kan fylla med Wild- och Scatter -ikoner samt odds och gratissnurr för att satsa på spelets 100004 jackpot. Agent Jane tar dig gärna på ett uppdrag, och om du vill vinna stora priser är du inte rädd för att ta kasino. Temat för Agent Jane Blonde -spelautomaten är ovanligt för ett spelautomat, och de fem hjulen i spelet placeras mot en blå bakgrund i form av en jordglob.

Tecken och symboler

Agent Blondes ikoner är gjorda av kartong och visar en mängd utrustning och föremål från Janes vardag. Explosivt gummi, röntgenglasögon, granat, GPS, skylt, Jane Blonde och andra symboler är bland symbolerna. Ljudeffekterna är intressanta och tillför drama till handlingarna, särskilt under de speciella stadierna i spelet. I sin standardversion dyker Agent Jane upp på hjulen på många olika sätt, inklusive en vild karaktär som fördubblar alla vinster. Högsta pris för spelet är 10 000 mynt om du får fem av dessa ikoner. Logotypen är spelets Scatter -symbol, och om du får minst tre av dem vinner du 15 gratissnurr.

Kostar

Insatserna för spelautomaten Agent Jane Blonde sträcker sig från 1 cent till 45 dollar. Syftet med allt detta är att betona att arenan är utformad för varje grupp spelare baserat på deras tillgängliga ekonomiska resurser. Du kan spela upp till 99 hjul i automatiskt läge om du vill. När du gör en vinnande kombination tänds Danger -knappen på kortplatsen Agent Jane Blonde, så att du kan äventyra bonusspelet och fördubbla dina vinster. Du kan sedan försöka gissa kortets färg eller till och med fyrdubbla det genom att ta reda på samma kort. Istället för att få allt, riskerar du vad som helst genom att göra misstag. Det är i alla fall en väl underhållen och underhållande plats. Agent Jane Blonde har hög gameplay på grund av många chanser att vinna, och många människor gillar att spela detta online spelautomat.

Läs också BONUSINSÄTTNING